Service

Fleet
Belettering van voertuigen

Wil u dat uw merk altijd en overal zichtbaar is? Plaats uw boodschap op uw voertuig. Niet alleen maakt u publiciteit waar u ook komt, u legt contacten zonder er iets voor te hoeven doen. Efficiënt én goedkoop. Met 3M-Scotchprint zorgt oblisk ervoor dat de belettering van uw rij-, vaar- of vliegtuig deel uitmaakt van uw marketingstrategie.

Waarom kiezen voor oblisk?

Een vrachtwagenzeil biedt andere mogelijkheden dan de romp van een vliegtuig. Wil u een bestelwagen, tram of boot bekleden? Kiest u voor een zelfklevende folie of een magnetische variant? Wij rusten uw voertuig uit met een aangepast vinyl. Want het zijn de details waarmee u zich van anderen onderscheidt.

3M Car wrapping

De uitstraling van uw bedrijf valt of staat met de elegantie van uw geveldecoratie. Wie bent u en wat doet u? Met uw naam en logo als uithangbord spreekt uw kantoor of winkel meteen tot de verbeelding.

Uw huisstijl in beweging

Wil u uw naambekendheid vergroten? Uw persoonlijke huisstijl etaleren? Dan vertaalt oblisk uw wensen met behulp van de 3M-vinyl die past bij uw communicatieconcept. 

Reflecterende belettering

Voor politievoertuigen, hulpdiensten, ambulances, voertuigen voor wegenwerken en ordehandhaving is duidelijkheid cruciaal. oblisk put uit een breed assortiment van reflecterende materialen om uw voertuig in een oogwenk zichtbaar te maken.