Service

Interieur decoratie
Meer dan alleen inkleding

Mag uw kantoor of showroom gezien worden? Een duidelijke signalisatie en verfijnde decoratie zetten een vlak interieur om in een inspirerende, overzichtelijke ruimte. Het bekleden van uw vloeren, wanden, glas en plafonds met full colour textieldoeken zet uw imago kracht bij en verleent het een heel eigen toets.

Kantoor
Showroom
Winkel of etalage
Museum
Expo

Waarom kiezen voor oblisk?

oblisk werkt alleen met natuurlijke, brandveilige materialen. Door de subtiele afwerkmogelijkheden grijpen wij graag terug naar textieldoeken zoals linnen en katoen. Fijne stoffen die zich feilloos aanpassen aan ruwe oppervlakken zoals beton, baksteen en tegels. Ook houten frames laten zich gemakkelijk in canvasdoeken hullen. Bovendien zijn er textieldoeken in uiteenlopende maten, zijn ze verwisselbaar, gemakkelijk te wassen en glad te strijken.

Akoestische textielwanden 

Wandtextielframes met een illustratie, foto of tekst luisteren uw pand op een elegante manier op. Het wandtextiel bestaat uit een aluminium of houten frame waaraan we een in full colour bedrukte doek bevestigen die het geluid in de ruimte aanzienlijk dempt. Behalve vaste wanden, zijn mobiele systemen het perfecte middel om uw ruimte van een persoonlijke toets te voorzien. U werkt in dat geval met instant verwisselbare doeken, zodat u uw kantoor snel kan herinrichten.

Industriƫle signalisatie

Een duidelijke signalisatie verhoogt niet alleen de veiligheid op de werkvloer, maar zorgt ook voor de juiste informatie op de juiste plaats. Door het aanbrengen van markeringen in en op gebouwen gidst u uw personeel, bezoekers en leveranciers op een efficiƫnte manier doorheen uw pand of bedrijfsterrein.

Lichttextiel

Uw winkel in de spotlights? Decoratieve lichttextiel, een combinatie van led-verlichting en vinyl zetten uw boodschap letterlijk in de schijnwerpers. 

Standbouw en events

Mobiele standsystemen, beursstanden, binnendisplays en automotive specialisatie maken uw bezoekers wegwijs op uw event. Een stijlvolle manier om mensen van de juiste informatie te voorzien. oblisk ontwikkelt niet alleen vaste standen, ook voorzien wij premium pop-up-standen in verschillende formaten.