Service

Outdoor communicatie
Grijp de aandacht

De uitstraling van uw bedrijf valt of staat met de elegantie van uw geveldecoratie. Wie bent u en wat doet u? Met uw naam en logo als uithangbord spreekt uw kantoor of winkel meteen tot de verbeelding.

Waarom kiezen voor oblisk?

Uw buitencommunicatie kan best tegen een windstootje. Daarom zijn onze toepassingen niet alleen vuilafstotend, maar ook windbestendig. De kwaliteit van de gebruikte producten bepaalt nu eenmaal de duurzaamheid ervan. En daarin investeert oblisk elke dag. Bovendien bespreken we met u de meest constructieve oplossing, zodat uw beelden helemaal tot hun recht komen.

Doosletters 

Hoe mensen uw winkel of bedrijfspand herkennen? Door uw naam en logo te laten oplichten. Directe of indirect verlichte gevelletters verzekeren de noodzakelijke zichtbaarheid. Hoeven ze groot en indrukwekkend te zijn? Klein of verfijnd kan ook, robuust of sierlijk. Met of zonder ecologische led-technologie.

Zuilen en panelen

Staat uw bedrijf niet prominent in het zicht van het publiek? Reclamezuilen zijn een ideale oplossing om de aandacht te trekken op drukke wegen. 

Banieren

Biedt uw gevel weinig plaats voor grote decoratievormen? Dan is een gevelbanier een stijlvol alternatief voor een vlaggenmast. Dé oplossing om de karige ruimte in drukke stadscentra toch te benutten. 

Ziet u het graag groter, dan verfraait oblisk uw gebouw met een grote banier. Deze banieren zijn een opmerkelijk middel om concertzalen, stadia of hallen op te sieren met een bijpassend visueel concept.